Temperatures de fins a 35 graus pel nou episodi d’onada de calor

onada de calor

S’hi arribarà al litoral de Catalunya, mentre que les temperatures poden fregar els 40 graus a l’interior. És la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, que preveu que aquest nou episodi d’onada de calor durarà, com a mínim, fins dimarts 7 d’agost.

Entre avui i divendres se superaran les temperatures mitjanes pròpies de l’època de l’any al conjunt del país, amb valors que aniran dels 35 als 40 graus a l’interior i d’entre 30 i 35 graus al litoral. El dia serà xafogós però la calor també ens collarà de nit, especialment a tota la zona litoral, on els termòmetres no baixaran dels 25 graus.

Aquest serà l’episodi d’onada de calor més llarg de l’estiu. És per això que Protecció Civil manté l’alerta activada i recorda els consells bàsics i generals per a tota la població i evitar que ens afecti a la salut: beure molta aigua i fer àpats lleugers, buscar llocs climatitzats quan fa més calor, i abaixar persianes i tancar finestres durant el dia.

El Servei Meteorològic del Consell Comarcal del Maresme anuncia que a partir de la segona quinzena d’agost es preveu un canvi en la situació, que s’ha de mantenir estable durant les pròximes setmanes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *