Oncolliga Calella celebra el seu 10è aniversari amb una revetlla solidària

REVETLLA-ONCOLLIGA

Amb motiu del 10è aniversari d’Oncolliga Calella aquest diumenge se celebrarà una revetlla solidària a la plaça de l’Església. Hi haurà sopar, música i també s’oferiran els calendaris solidaris del 2020, “Calella dos temps”.

Aquest diumenge a les 20.00 h, Oncolliga Calella celebra els seus 10 anys i ho fa amb una Revetlla solidària a la plaça de l’Església. Ens ho explica Maria Pera, d’Oncolliga Calella.

La revetlla consistirà en un sopar popular com les revetlles que fem al passeig de Mar. Hi haurà pa amb tomàquet, pernil, llonganissa o formatge, gelats, cava i refrescs perquè la gent gaudeixi de la revetlla amb música i els Old Guitars Band i la Núria Grima.

A més de la celebració amb música i sopar, l’acte també servirà per vendre els calendaris solidaris del 2020 “Calella dos temps”, diu Pera.

Aquest any tenim uns calendaris preciosos on ha col·laborat Fotofilm Calella. Es diu “Calella dos temps” perquè una part de la foto és la Calella antiga i l’altre d’ara. Veus la diferencia però no és la mateixa foto, sinó que es complementen i fan una única fotografia.

A banda, el calendari es pot aconseguir aquest diumenge i a la Fira de Calella i l’Alt Maresme a un preu de 10 €. Més endavant també es trobarà a diverses botigues de la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat