Cau un grup criminal dedicat al tràfic de drogues establert a l’Alt Maresme

Els Mossos d’Esquadra han detingut a set persones a l’Alt Maresme per formar part d’un grup criminal dedicat al tràfic de drogues. Agents de la unitat d’Investigació d’Arenys de Mar van detenir la setmana passada quatre homes de 68, 32, 29 i 27 anys i tres dones de 43,35 i 32 anys per un delicte contra la salut pública. També es van fer quatre entrades i registres simultanis a Tordera, Santa Susanna i Pineda de Mar on es van requisar més de 1.300 plantes de marihuana i diverses substàncies estupefaents. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, un dels investigats seria un excomandament de la Policia Local de Calella que ja estaria en llibertat amb càrrecs.

La investigació es va iniciar fa cinc mesos després d’una transacció de venda de 300 plantes de marihuana a Palafolls, on es va detenir un home per un delicte contra la salut públic. A partir d’aquest moment, els investigadors van començar a fer gestions fins que van poder tenir la certesa de l’existència d’un possible grup criminal dedicat al tràfic de drogues de forma continuada a la zona del Maresme.
En les entrades i registres efectuades el passat 17 d’abril en domicilis de Tordera, Santa Susanna i Pineda de Mar, la policia catalana va requisar més de 13 kg de marihuana, uns 1.800 grams d’haixix, més de 250 g d’amfetamina, uns 400 g de ketamina, 450 de metamfetamina i uns 800 de cocaïna. A més, d’unes 1.300 plantes de marihuana i 5 vehicles que haurien estat utilitzats pels criminals en les seves actuacions.

Els agents van comprovar que les substàncies es trobaven repartides en dosis petites per a la seva posterior venda. Es calcula que el seu valor podria superar els 200.000 €.
Més enllà de les substàncies requisades, en un dels registres, al domicili de Tordera, es va localitzar un caiman (Caiman Crocodilus) del qual ningú no es feia responsable. Agents de la Unitat de Medi Ambient van recollir a l’animal i el van traslladar a un centre especialitzat.
Als 7 detinguts se’ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal, tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. La investigació continua oberta i els investigadors no descarten que puguin haver-hi més detencions en els propers dies.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *