El CF Calella no aprofita les oportunitats i perd en els penals el trofeu Centenari contra el Sant Pol

Els CF Calella ha tancat la pretemporada jugant el trofeu Centenari contra el Sant Pol B. El partit va acabar amb empat a un però els locals van estar més encertats a la tanda de penals.

El partit va tenir el Calella com a clar dominador de la possessió amb un 80%, però van ser els sanpolencs qui van aprofitar el primer xut a porta per posar l’1-0, gràcies a un xut desde fora l’àrea de Gerard Laguna. Amb aquest marcador es va arribar al final de la primera part.

A la segona meitat els de Jordi Cantano van apretar més i en el minut 6 Buba va aconseguir l’empat. A partir d’aquí, monòleg calellenc que tot i les opcions que va tenir no va saber marcar el gol de la victòria. El trofeu es va decidir per penals on l’errada en dos ocasions dels jugadors calellencs va donar el títol als locals.

Aquest partit es va poder escoltar però Ràdio Calella i Ràdio Sant Pol i veure’s per Ràdio Calella Televisió.