Oncolliga Calella ven els calendaris del 2021 al local del carrer Costa i Fornaguera

Imatge: Joan Maria Arenaza.

La Covid-19 ha impedit realitzar moltes de les activitats benèfiques que organitza Oncolliga Calella per finançar-se. Tampoc va celebrar-se la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que són uns dies en què l’entitat dona sortida als calendaris que edita cada any per recaptar fons. És per això que han decidit obrir el seu local per vendre aquest i d’altres productes de marxandatge, i també les manualitats que fan els seus sòcies i sòcies. Hi seran cada dimecres a la tarda (17 a 19h).

El local d’Oncolliga Calella, que comparteixen amb Calella Marxa, es converteix aquests dies en una botiga dels seus productes de marxandatge i manualitats. Per exemple, s’hi poden trobar els vanos i els calendaris del 2021 –costen 10 euros–, i els paraigües pintats a mà –al preu de 30 euros–. Més econòmiques són les manualitats que fan les usuàries o els braçalets solidaris.

La vicepresidenta Maria Pera espera obtenir una bona recaptació que els permeti cobrir les despeses que tenen fixes; bàsicament per pagar els professionals que treballen amb ells.

La psicooncòloga segueix atenent als malalts, també tenim el Servei de Suport Immediat a Domicili per a persones que es troben en final de vida, que financem conjuntament amb l’AVAH i la Fundació Miquel Valls. Continuem oferint aquests serveis però aquest any no hem aconseguit els ingressos habituals.

El local d’Oncolliga Calella està al número 34 del carrer Costa i Fornaguera.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *