Augmenta la cobertura antigripal entre la població de risc de Calella

Entre el 20 d’octubre i el 27 de novembre, 2.608 calellencs i calellenques es van posar la vacuna antigripal al punt segur que va funcionar a la Cooperativa l’Amistat. Per primer cop, la campanya va sortir de les instal·lacions del CAP com a mesura de prevenció davant la Covid-19, que ha fet especialment recomanable l’administració del vaccí entre la població de risc. La resposta ha estat molt positiva, segons ha reconegut la directora del CAP, Susana Curós, que ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Calella en la logística d’una campanya del tot atípica, que acabarà el 31 de desembre.

La grip normal conviurà aquest hivern amb la pandèmia de la Covid-19, posant encara amb més risc d’estrés la xarxa de salut pública. Per això, les autoritats han reforçat la crida perquè la població de risc es protegís posant-se la vacuna que s’ha dispensat, de forma extraordinària, en espais fora de les instal·lacions sanitàries. A Calella, es va habilitar la Cooperativa l’Amistat, on hi han acudit 2.608 calellencs i calellenques durant el mes i uns quants dies en què va estar funcionant. La directora del CAP, Susana Curós, ha dit que la campanya ha resultat un èxit i ha aprofitat per agrair l’ajut que han rebut per part de l’Ajuntament per facilitar-los l’administració del vaccí.

La campanya ha estat un èxit. S’ha vacunat un 18% més de població de risc que l’any passat, i hem d’agrair l’esforç dels professionals per desplaçar-se i donar cobertura a la vacunació. I especialment també a l’Ajuntament de Calella per oferir-nos espais alternatius a l’Àrea Bàsica de Salut i per gestionar l’agenda i les llistes dels usuaris.

La campanya de vacunacions contra la grip normal s’allargarà a Calella fins el 31 de desembre. Ara, ja serà dins les instal·lacions del CAP i sempre demanant cita prèvia, trucant al telèfon 93 766 59 50.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *