Unes 200 persones participen en la Passejada per a la Gent Gran

Calella ha sigut l’escenari d’una de les sessions del programa Passejades per a la Gent Gran de la Diputació de Barcelona. Unes 200 persones han participat en “A Cent cap als Cent” fent una excursió a peu per espais de la ciutat, visitant llocs la Fàbrica Llobet-Guri, el Parc Dalmau, el Far de Calella o el Passeig de Manuel Puigvert.

A la nostra ciutat, la passejada ha estat organitzada per Calella Marxa. Un dels seus membres, Francesc Montero, ha explicat el recorregut que han seguit.

“Som quatre pobles i avui érem 200-210 persones […] Hem passat per darrere de les pistes d’atletisme, llavors hem anat al Pati de l’Ós, la Riera Capaspre, torrent del Raig, hem visitat el Far, que els ha agradat molt i molt. La meitat han decidit anar a les Torretes, que els he acompanyat jo, l’altra meitat no, perquè són gent gran i hi ha gent que no pot amb aquestes pujades i aquest recorregut, i després ens hem trobat tots a la Roca Grossa”

Les excursions estan adaptades als seus participants, el col·lectiu de la gent gran, amb recorreguts suaus i assequibles amb distàncies no superiors als 8 km i de fins a 4 hores de durada. L’objectiu és fomentar l’esport amb excursions per la natura.

La propera sortida serà a l’Hospitalet de Llobregat el 14 de març.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Francesc Montero, membre de Calella Marxa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *