[AMPLIACIÓ] Operatiu de la Policia Nacional a Calella

Ha finalitzat l’operatiu d’estrangeria que el cos de la Policia Nacional ha dut a terme aquest dimecres al matí en un establiment de la cadena de supermercats Dia, a la carretera N-II. A les nou del matí, i per ordre judicial, els agents hi han accedit per identificar les persones treballadores, comprovar la seva documentació i que estan correctament donades d’alta de la Seguretat Social. Les diligències “in situ” han acabat i quedaran recollides en l’atestat. Hores d’ara, es desconeix si hi ha persones detingudes i quins delictes se’ls atribueixen.

De les nou del matí i fins a quarts de dues del migdia s’ha dut a terme un operatiu policial d’estrangeria a Calella, concretament, en un establiment comercial de la carretera N-II, a tocar de la zona turística.

Es tracta d’una intervenció ordenada pel Jutjat penal número 23 de Barcelona per possible vulneració dels drets de les persones estrangeres. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, diversos agents de paisà han accedit al supermercat per identificar les treballadores i treballadors i demanar la seva documentació, per després contrastar-la amb la informació que consta a la base de dades de la Seguretat Social i confirmar si estan correctament donats d’alta i la seva situació està regularitzada, a tots els efectes. Es tracta d’un procediment laboriós i lent, d’aquí que l’operatiu in situ s’hagi allargat fins passat el migdia.

Mentre s’han practicat les diligències, dos agents uniformats han estat custodiant l’entrada. La investigació policial està oberta pels delictes d’estrangeria, falsedat documental i organització criminal.

La Policia Nacional té previst informar del resultat de l’operatiu. A l’espera de saber si en resulta alguna persona detinguda o no, i quins presumptes delictes s’atribueixen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *