Pallasos en Rebeldía agraeix el suport continuat de Calella

Foto: Carlos Cazurro / Pallasos en Rebeldía

Calella pels Refugiats hi farà un donatiu de 1.000 euros, part de la recaptació obtinguda amb la celebració del festival acollidor La Crida. Pablo Muñoz, membre fundador d’aquesta entitat de cooperació internacional, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia la importància de la seva acció en territoris com Palestina, Xiapes o Melilla, i que ara també han portat al camp de refugiats d’Skaramangas, a Atenes.

És una entitat que vol transmetre esperança a través dels somriures. Explica Pablo Muñoz que la màgia del clown és l’arma que utilitzen per revel·lar-se contra les injustícies, cada cop més vives i esteses.

“Moltes vegades em plantejo si no és millor enviar mantes o altre tipus d’ajuda; però t’adones que necessites mirades de comprensió, abraçades, però sobretot comprensió amb la gent que lluita per la seva supervivència”, ha assegurat.

Per contribuir amb la seva feina de cooperació internacional, l’assemblea ciutadana de Calella pels Refugiats va decidir destinar-hi 1.000 euros dels 7.900 euros que es van recaptar en el marc de les dues jornades del festival La Crida. Muñoz diu que es guardaran com a fons de contingència. “En qualsevol moment pot passar alguna crisi, com a Idomeni, que vam anar-hi de seguida. Normalment no tenim fons però hem d’anar-hi cadascú amb el que pot perquè l’important és ser-hi al moment. Allà ens vam trobar amb una cosa increíble… Això demostra que la humanitat és molt més que les regles, les lleis, perquè al final si tots ens respectéssim més no caldríen”, ha reflexionat.

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, el fundador de Pallasos en Rebeldía ha volgut fer un agraïment explícit i directe a la ciutat de Calella, i en especial a la plataforma Calella pels Refugiats; per la seva col·laboració continuada amb el seu objectiu de trencar murs amb somriures. “Estem molt agraïts a Calella, no només per aquesta aportació sinó per tantes i tantes vegades que han col·laborat amb nosaltres”, ha assenyalat.

El col·lectiu artístic internacional va visitar el passat de mes maig el camp de refugiats de Skaramangas. Va estar acompanyat del grup musical Caracoles, que va actuar davant milers de persones que malviuen allà fugint de la guerra.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Pablo Muñoz, membre fundador de Pallasos en Rebeldía.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *