Calella per la Independència organitza un acte sobre les garanties amb què se celebrarà el referèndum

Tindrà lloc dilluns vinent, 31 de juliol, a la plaça de l’Església i amb la participació d’Irene Rigau, exconsellera d’Ensenyament, i de Magda Casamitjana, diputada d’ERC al Parlament de Catalunya. Porta per títol “El Referèndum: legal, efectiu i vinculant”, tal i com ha afirmat que serà el portaveu de Calella per la Independència, Xavier Ponsdomènech.

En declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, el portaveu de l’entitat independentista, s’ha mostrat convençut de la determinació del Govern del president Puigdemont per convocar i celebrar el referèndum, anunciat per l’1 d’octubre.

“Alguns dels dubtes que teníem abans de la convocatòria era si el Govern seria prou valent. Ara veiem que el Govern està capacitat i envalentonat per tirar-lo endavant”, ha assegurat Xavier Ponsdomènech.

Ponsdomènech exposa que l’acte de dilluns està organitzat per resoldre dubtes i respondre preguntes a l’entorn dels principis legals i democràtics en base els quals se celebrarà el referèndum. Assegura que serà plenament garantista i vinculant.

Igualment ha parlat sobre el reconeixement internacional del resultat de les votacions, un aspecte que entén ha centrat també bona part del treball previ que està duent a terme el Govern català. “Segur que aquesta part també la tenen molt ben treballada des del Govern i s’ha dit molt clarament que el referèndum se celebrarà. Si la respostaa les urnes és un ‘sí’, es declararà la independència, i que en cas contrari es convocaríen eleccions autonòmiques”, ha comentat el portaveu de l’entitat independentista.

El portaveu de Calella per la Independència diu que el poble català ha de tirar endavant amb el seu projecte de país i de futur, al marge del que digui el Govern espanyol, qui recorda ha utilitzat tots els seus poders fàctics per amenaçar i intentar bloquejar la democràcia.

Paradeta aquest dissabte a la plaça de l’Església

Aquest dissabte, Calella per la Independència tornarà a tenir una parada informativa i de venda de marxandatge a la plaça de l’Església. En aquesta ocasió, ja hi hauran disponibles les samarretes commemoratives de la Diada de l’Onze de Setembre i lot complet d’articles per assistir a la concentració que tindrà lloc a Barcelona.
“Fa una setmana que les tenim al local del carrer Bruguera 114, i tornem a fer aquest dissabte, entre les sis i les nou del vespre, una parada a la plaça de l’Església amb el merxandatge de la campanya del Sí i les samarretes de la mobilització de la Diada”, ha explicat.

La samarreta es ven al preu de 8 euros, i el lot 15 euros. Aquest inclou també una motxilla i un vano de cartró. Tot de color groc.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *