Pallassos Sense Fronteres aconsegueix 712 euros gràcies a les mones solidàries

La mona solidària del Circ Cric

Pallassos Sense Fronteres ha aconseguit recaptar 712 euros gràcies a les mones solidàries en forma de camió de bombers del Circ Cric. Una iniciativa que va impulsar un dels propietaris del Canapè, Jordi Comas en col·laboració amb el Circ Cric.

La responsable de comunicació de Pallassos Sense Fronteres, Marta López, ha explicat que s’han venut 356 mones arreu de Catalunya. De cada unitat, es destinaven dos euros a la ONG.

La recaptació de la mona solidària d’enguany han sigut 356 unitats, de cada unitat es destinaven dos euros a Pallassos Sense Fronteres, per tant, hem pogut recaptar 712 euros. Com vam dir, aniran destinats a la propera expedició que fem a Burkina Faso i a Costa d’Ivori

Els diners es destinaran a projectes nutricionals i sanitaris a Burkina Faso i Costa d’Ivori.

Finançarem les expedicions cap a Burkina Faso i Costa d’Ivori. A Burkina Faso en un projecte nutricional, que el que fem és fer espectacles i activitats de sensibilització sobre la malnutrició. A Costa d’Ivori amb centres molt estigmatitzats amb població que pateix malalties de salut mental o malalties d’altres tipus com la sida o coses així. Públic infantil sobretot però també públic adult.

Jordi Comas, un dels propietaris de la cafeteria Canapè de Calella, va ser l’impulsor de la iniciativa, que juntament amb el Circ Cric, van decidir posar a la venda les mones solidàries.

Dins de la ONG Pallassos Sense Fronteres forma part el Circ Cric. Aleshores, com que conec des de fa temps al Tortell Poltrona, vaig decidir que seria interessant donar un cop de mà a aquesta ONG. Vam estar parlant amb ells a veure què podíem fer, si podíem fer una carpa, si podíem fer una cosa doncs del circ. I com que allà al circ hi tenen el camió famós de bombers, se’m va ocórrer la idea de reproduir el camió amb xocolata. Els va semblar molt bé i la col·laboració que fem nosaltres és per cada mona venuda, donem dos euros a Pallassos Sense Fronteres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *