Experimenta amb la fotografia i la llum al taller de «light painting»

Foto: @igobyandrew

Aquest dissabte es portarà a terme un taller de fotografia “Light Painting” en el marc del Festimatge de Calella. Un taller que anirà a càrrec de Juan José Carrasco, de l’equip “Churrasqueros”, i que començarà a les 4 de la tarda a la Fàbrica Llobet-Guri i acabarà a les 12 de la nit.

El responsable de fotografia del Festimatge, Quim Botey, ha explicat en què consisteix la tècnica del light painting.

Són fotografies que es pinten amb llum. Es posen una sèrie de leds i de llums de colors i moviment i guspires. És un espectacle. Hi ha una exposició al Festimatge també de Juan José Carrasco, perquè la gent pugui veure aquestes fotos també. És molt espectacular i el tindrem fent aquest taller aquí el dissabte que ve.

En el taller hi poden participar un màxim de 12 persones i Botey ha avisat que únicament queden 3 places. Els participants hauran de portar la càmera fotogràfica, el trípode, cartolina negra per tapar l’objectiu i disparador remot o de cable.

Càmera de fotografiar, trípode i disparador de cable. Ell explicarà les tècniques que fa servir, com ho fa servir i farem unes fotografies espectaculars aquí a la Fàbrica, que volem penjar-les per aquí a la Fàbrica, perquè quedi constància de que s’ha fet aquest taller que és espectacular, és molt maco.

El dissabte 21 d’abril es realitzarà un taller de revelat experimental en tècnica Lith. Botey ha animat als ciutadans a participar, ja que els permetrà aconseguir una forma pròpia de positivar que es pot aplicar al treball personal.

Si algú s’ha interessat per l’altre taller de tècnica experimental que es fa de tècnica de fotografia Lith, això jo penso que també és molt interessant perquè és una fotografia analògica amb unes tècniques de colorejat molt xules. Per aquest sí que hi ha places encara.

Per a inscriure’s als tallers de fotografia es pot trucar al responsable de fotografia del Festimatge, Quim Botey, al telèfon 646 65 35 02.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al responsable de fotografia del Festimatge, Quim Botey.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *