Pantalles a la plaça de l’Església per fer el seguiment de la nit electoral del 27S

Seguiment de les eleccions a la Pça Església, 25/11/12
Seguiment de les eleccions a la Pça Església, 25/11/12

L’ANC-Calella per la Independència muntarà unes pantalles gegants per seguir l’escrutini i el resultat de les eleccions catalanes del 27S. Les instal·larà a la Plaça de l’Església i començaran a funcionar a les 20h, quan es connectarà amb el programa especial de la televisió pública catalana i s’anirà fent difusió dels impactes a les xarxes socials a través de les etiquetes #27S2015 i #27SCalella.

Com van fer pels comicis catalans del 2012, aquest diumenge al vespre l’ANC-Calella per la Independència instal·larà dues pantalles gegants a la Plaça de l’Església perquè es pugui fer el seguiment de la nit electoral.

Es posaran en marxa a les 20h, coincidint amb el tancament dels col·legis electorals, i en una es veurà el programa especial que emeti la televisió pública catalana i, en l’altre, els impactes que tinguin les etiquetes #27S2015 i #27SCalella a les xarxes socials.

El portaveu de la territorial local de l’ANC, Xavier Ponsdomènech, ha dit en declaracions a Ràdio Calella TV que esperen que la plaça es converteixi en “la seu electoral de la independència”.

“Volem que davant fets excepcionals i en moments històrics els calellencs compartim l’escrutini dels vots de les eleccions del 27S”, ha afirmat.

Durant la nit, l’organització oferirà també servei de bar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat