Calella registra una ocupació turística del 97 per cent aquest estiu

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha avançat a Ràdio Calella Televisió que l’ocupació turística a la ciutat ha estat del 97 per cent aquest estiu que estem a punt de tancar. Recordem que ahir vam saber que Catalunya ha rebut 11,2 milions de turistes internacionals entre els mesos de gener i juliol, xifra que representa un increment del 9,4% respecte del mateix període del 2016.

GUIRIS CARRER ESGLESIA00000000Candini diu que aquesta xifra és important tenint en compte que en el moment més fort de la temporada diferents accions del col·lectiu Arran van intentar «embrutir, criminalitzar i estigmatitzar el sector turístic».

L’alcaldessa, que també és la responsable del temes turístics de la ciutat, valora molt positivament les xifres: “Nosaltres pràcticament hem tingut una ocupabilitat de pràcticament del 97 per cent, i contents perquè és una bona dada, tenint en compte que malauradament van haver els atemptats el 17 d’agost i pensàvem que hi hauria cancel·lacions que no s’han produït. Sabem que el turisme és un element econòmic però també d’intercanvi cultural”.

Montserrat Candini ha explicat que des de l’administració es vetlla perquè l’empresariat turístic compleixi amb les bones pràctiques del sector per tal que sigui sostenible tant a nivell econòmic com des del punt de vista de medi ambient i, sobretot, de respecte a tots els elements de la seva cadena productiva per tal que ningú no se senti exclòs: “Hem de ser capaços d’oferir una destinació de qualitat, que les pràctiques per part dels empresaris siguin bones pràctiques, la sostenibilitat ha de ser global, de medi ambient però a nivell econòmic i de solvència i que cap segment de la cadena productiva del turisme se senti marginat ni de segon nivell, tots són importants”.

Recordem que ahir vam saber que Catalunya ha rebut 11,2 milions de turistes internacionals entre els mesos de gener i juliol, xifra que representa un increment del 9,4% respecte del mateix període del 2016.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *