Parella admet “problemes tècnics” en la il·luminació nadalenca

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Núria Parella, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV que hi ha hagut problemes de sincronització i programació de l’encesa de les garnaldes de Nadal. En conseqüència, alguns trams de carrers comercials s’han quedat sense il·luminació en dies i hores concretes aquestes darreres setmanes.

Parella ha donat explicacions sobre els persistents problemes que s’han produït en la il·luminació nadalenca que hi ha hagut per aquestes festes a l’eix comercial i carrers perpendiculars.

“Potser no vam poder fer les proves que tocaven perquè la companyia elèctrica ens va remetre a Sevilla a l’hora de donar d’alta els butlletins, quan abans es feia a Mollet, i això va allargar els tràmits. La resta han sigut problemes tècnics de coordinació dels rellotges, que han costat molt de sincronitzar”, ha indicat.

La primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella ha recordat que a Calella s’instal·len prop de 170 garnaldes, sense comptar les llums d’edificis municipals.

Des de fa uns anys, el cost l’assumeix el consistori, traient càrrega als comerciants de la ciutat. Enguany ha sigut de poc més de 18.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *