Parèntesi de 15 dies en tota l’activitat esportiva

Paràl·lisi de gairebé tota l’activitat esportiva a Calella, també com a mesura per prevenir el contagi del coronavirus. En les últimes hores, i seguint les indicacions de les respectives federacions, el CF Calella, el CB Calella i la UEHC han comunicat la suspensió dels entrenaments i també de les dues pròximes jornades de competició.

El president en funcions del CF Calella, David Garcia, ha explicat que s’ha pres la decisió per una qüestió de “responsabilitat”.

Tanquem portes des d’avui i durant quinze dies. Ens agafem en un dels paràgrafs de la circular de la federació que ens obre la porta a prendre mesures restrictives, si ho creiem convenient. Per responsabilitat, ho farem.

Pel que fa a la competició de tennis taula, la federació ha decretat la suspensió de les lligues estatals durant les pròximes dues setmanes. En principi no afecta als equips del CTT Calella, que tenien dues jornades de descans.

Els clubs que disputen la lliga de bitlles catalanes sí han comunicat que se suspèn la competició de les pròximes dues jornades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *