L’AMPA del Freta recapta 434 euros per la investigació del càncer infantil

L’AMPA de l’Escola Freta de Calella ha aconseguit recaptar més de 430 euros amb la xocolatada solidària “Taca’t pel càncer infantil”. Uns diners que aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer infantil i als projectes que es duen a terme al laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La xocolatada que es va fer ahir durant tot el dia a l’escola Freta no només va servir per aconseguir fons per la investigació del càncer infantil, sinó que també per conscienciar a grans i petits sobre la malaltia que pateixen 1.200 infants cada any a l’estat. Rosalia Polo, membre de l’AMPA de l’escola, ha valorat la jornada en declaracions al programa La Ciutat.

Molt bé, com sempre amb fets que et marquen. Gent que potser simplement col·laborava amb un donatiu o en comptes dels dos euros pagava amb 4… petits fets. Al final hem aconseguit recaptar 434 euros i farem entre demà o dilluns l’ingrés al compte de Sant Joan de Déu. Una mica del que es tracta amb aquestes jornades és perquè la gent s’impliqui i es conscienciï que hi ha un problema i que es pot investigar però que entre tots hem de col·laborar.

Una jornada rodona plena de solidaritat que també va deixar alguna anècdota com aquesta.

Sobretot ens quedem amb un detall que va haver-hi molt maco a la sortida dels nens de primària, uns nens petits van trobar a terra tres cèntims i van venir a dir que ens ho deixaven pels nens malalts de càncer. Això et trenca el cor i et fa tenir molta esperança amb la gent que puja.

Amb 434 euros el Freta s’ha sumat així a les xocolatades solidàries “Taca’t pel Càncer” que promouen diverses associacions de familiars de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu d’enguany d’aquestes famílies és arribar a les 1.200 xocolatades, una per cada nen diagnosticat amb càncer a Espanya. De moment ja en porten 1.103.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *