Partit homenatge als quaranta presidents que ha tingut el CF Calella

Imatge: CF Calella

El CEM Tomàs Claramunt (La Muntanyeta) acollirà aquest cap de setmana un partit de futbol homenatge als quaranta presidents que ha tingut el club al llarg dels seus 106 anys d’història. Un compromís de la junta directiva del CF Calella que l’any 2021 va homenatjar al soci número u del club, Pere Comas. L’equip de casa s’enfrontarà al Montañesa, un equip semiprofessional provinent del districte de Nou Barris de Barcelona.

David García, president del CF Calella, ha explicat a RCT que serà un acte emotiu que comptarà amb la representació familiar de trenta-nou presidents, a més del delegat de la Federació Catalana de Futbol i autoritats municipals.

Vindrà el delegat de la Federació Catalana de Futbol, estarem representats per l’ajuntament amb el regidor d’Esports i l’alcalde. De sis a set és quan es farà l’homenatge als expresidents i se’ls hi donarà un obsequi de reconeixement, i a les set començarà el partit que és contra el Montañesa, que són semiprofessionals, i a la mitja part amb els presidents i familiars, farem un pica-pica amb una copa de cava per fer la celebració de l’acte. A les sis l’acte, a les set el partit, i a la mitja part un detallet.

Com que les obres de les noves grades del camp no estan acabades, l’Ajuntament de Calella muntarà uns entarimats a la zona de vestidors, amb capacitat per a dues-centes cinquanta persones.

Estan en obres, per tant, no hi ha accés a la grada i a més és perillós perquè és una estructura que està en obres. Com que s’ha donat aquesta circumstància, l’ajuntament muntarà uns entarimats a la zona de vestidors, just a la part contrària on s’està construint la grada, amb capacitat per a dues-centes cinquanta persones. L’ajuntament ens ha portat aquesta bona solució.

Des del club es fa una crida als assistents que es desplacin amb vehicle, què ho facin amb temps per així poder començar l’acte puntualment.

Que tots els que hi assisteixin, vinguin amb temps. Sabem el complicat que és aparcar a la zona esportiva, a Calella en general, però a la zona esportiva hi ha aparcament gran que a l’agost i cap de setmana està molt ple. Demanem que es tingui previsió per poder començar l’acte puntual a les sis de la tarda. Que la gent vingui amb temps per poder aparcar.

El partit homenatge als presidents que ha tingut els CF Calella és obert a tothom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *