Partit per la campanya “Cap nen sense joguina” de la Creu Roja

Plantilla del sènior femení del CF Calella

Aquest dissabte es recolliran joguines per la campanya “Cap nen sense joguina” de la Creu Roja al complex esportiu Tomàs Claramunt. És una iniciativa del sènior femení del CF Calella, que col·labora amb l’entitat que busca que la màgia de la nit de Reis arribi a les famílies en situació de vulnerabilitat. S’aprofitarà la cita del partit contra el Fogars de la Selva de les 12h. Hi haurà un espai perquè els afeccionats puguin fer la seva aportació.

Kouta Boiro, entrenador del sènior femení del CF Calella, ha explicat que han agafat la iniciativa per mantenir la col·laboració amb Creu Roja que feia tradicionalment el club. Fa una crida a tothom perquè pugi dissabte al Tomàs Claramunt i porti joguines. Es demana que siguin noves, no bèl·liques ni sexistes, i que fomentin el joc cooperatiu. Poden estar adreçades a infants de totes les edats.

Vam fer la proposta a Creu Roja, conjuntament amb el club perquè tradicionalment hi ha col·laborat, i els va semblar una molt bona opció. Aprofitarem que molta gent puja al camp per veure el sènior femení quan juga aquí, és com una festa, per convertir-lo en un partit solidari (…) Hi haurà un espai dins les instal·lacions perquè la gent hi deixi el seu regal. Esperem que també ens hi acompanyi un representant de la Creu Roja.

CARTELL PARTIT FEMENI

L’equip espera que la col·laboració amb la campanya de Nadal de Creu Roja també els ajudi a donar-se a conèixer encara més a Calella. Són noves d’aquesta temporada, compten amb una plantilla de 28 futbolistes, i la seva aspiració és jugar aviat en una lligueta. El seu entrenador es mostra molt satisfet amb l’evolució que han experimentat en aquests últims mesos.

Entrarem en una lligueta amb equips del mateix nivell que el nostre, amb partits cada 15 dies per les disponibilitats de les nostres jugadores i les possibilitats de conciliació. Pel moment ho estan fent molt bé, amb esforç i dedicació.

L’equip agraeix la bona acollida dins del club i el seguiment que tenen per part de l’afició.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.