DPutuCooL amb The Chanclettes

DPutuCooL

The Chanclettes arriba aquest dissabte a Calella en una nova edició del cicle cultural de la sala Mozart. Els tres components de The Chanclettes porten a la nostra ciutat #DputuCool, un show per celebrar els seus vint anys dalt dels escenaris. Ells mateixos ho qualifiquen com un espectacle compromès a la vegada que caòtic. Un retrat hilarant de la societat que ens envolta i de temes socials i polítics.

#DputuCool presenta diferents personatges en un cabaret contemporani, cosmopolita i amb denominació d’origen. En definitiva, tal i com ells diuen, tot això i molt més en un torbellino hilarante de experiencias anticonstitucionales.

El cap de The Chanclettes, Josep Maria Portavella, ha explicat durant una entrevista a Ràdio Calella Televisió que l’espectacle és crític amb el món però també amb ells mateixos.

#DputuCool és un show provocador que posa l’ull en la societat i els seus polítics. Es parla sense complexos de la precarietat laboral, del procés sobre la independència, de la corrupció i de la societat en general. Hi desfilen diferents personatges com La Mega Pubilla i Lola Bastarda. Són, segons Portavella, dues hostesses d’honor.

The Chanclettes celebra amb aquest espectacle els seus 20 anys dalt dels escenaris. Portavella reconeix que hi ha hagut moments de tot però que el balanç és molt positiu i ara viuen un dels moments més dolços.

Les entrades per veure #Depuctucool es poden comprar al preu de 12 euros al Museu Arxiu en horari de tarda, de 17:00 a 20:00h. També al portal Atrápalo.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Josep Maria Portavella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat