Pedro Pastor presenta a Calella ”Vueltas”

Amb quatre discos al mercat i més de 500 concerts a països com Colòmbia, Mèxic, Cuba, l’Argentina, Costa Rica o països d’Europa, el músic madrileny aterra a Calella per presentar ”Vueltas”, un disc que evidencia un salt en la qualitat de la composició musical de l’artista.

És fill del reconegut cantautor extremeny, Luís Pastor, i nebot de Pedro Guerra. Una relació amb la música que li ve de família, que diu l’ha fet estimar-la, inevitablement. En el seu estil conviuen la cúmbia, el funk, la música africana o el folklore llatinoamericà, sense perdre la força i l’essència de la cançó d’autor i el seu missatge. Lluny de multinacionals i grans segells, Pedro Pastor ha creat i dirigeix el seu projecte, consolidant-se com una de les veus joves més representatives de la cançó d’autor hispana. Un ofici que diu li ve de ben petit.

Sempre ho he viscut a casa. He acompanyat als meus pares a les gires i he viscut l’ofici des de molt a prop. Soc una persona molt musical, la música sempre ha estat a dins meu i per sort vaig trobar la manera de canalitzar aquesta musicalitat i creativitat i expressar-me a través de la composició, que és el més difícil. Ho faig des de l’adolescència de manera molt orgànica. Amb setze anys vaig tenir claríssim que el que volia a la vida era dedicar-me a compondre cançons i cantar-les a l’escenari.

Immers en la gira de comiat del disc ”Vueltas”, el músic madrileny torna a Catalunya després d’un any i mig, expressament pel concert del NEC, que ha dit serà una coctelera de tots els treballs anteriors.

És la gira de comiat d’aquest disc perquè estem a punt d’entrar a gravar el nostre cinquè disc; justament ara estem assajant. En aquesta gira no estem tocant cançons del disc nou. És una coctelera de tots els treballs anteriors. És una revisió a la gira de presentació que vam fer. Això és el que farem.

Pedro Pastor ha aprofitat els micròfons de RCT per convidar a tothom a pujar al Far, per gaudir d’un repertori que tant et fa ballar com et convida a la reflexió.

Convidar a tothom que estigui per la zona, que s’apropi. Si coneix la música bé i si no la coneix crec que és un projecte molt sucós; no és un d’aquells concerts on necessites saber les cançons. Hi ha molta música ballable, música que convida a la reflexió, profunditat, llenguatge poètic, sensibilitat i tendresa. Al final és un concert que encara que no coneguis les cançons, pots passar una estona agradable. I si el paratge és preciós, doncs per partida doble.

Entrades disponibles a www.entrapolis.com a preus que van dels 16 als 20 €, amb preus especials per a joves amb passaport cultural i Escena 25.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *