Per Festa Major petita, mostra de postres casolanes

postres casolanes

L’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital crida a participar a la mostra de postres casolanes que organitza per Festa Major petita. Des de fa quatre anys, l’entitat proposa als calellencs i calellenques entrar a la cuina i elaborar un dolç, que es vendrà a talls per així recaptar fons per a finançar els diversos projectes que duu a terme en l’àmbit de l’atenció sòcio-sanitària.

Josep Puig, president de l’AVAH, ha explicat aquest matí al programa La Ciutat que totes les seves iniciatives busquen la implicació i la col·laboració ciutadana en el marc d’esdeveniments festius.

El nostre interès és anar-ho promocionant i difonent, seguint en la línia d’organitzar activitats que ens serveixin per recaptar fons i que siguin participen, que siguin de festes, i lligar-les a la festa major petita i gran.

Serà la quarta edició de la mostra de postres casolanes, que segueix l’estela de l’exitosa mostra de plats que es celebra cada any per Festa Major de la Minerva. L’únic requisit és que les elaboracions no han de requerir fred perquè la parada de venda es muntarà a l’aire lliure, al carrer Sant Joan.

Els que vulguin participar-hi han de comunicar-ho als responsables de l’AVAH, trucant als telèfons 93 769 11 31 i 619 716 872 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça avahcalella@gmail.com. Les postres s’hauran de portar a primer hora del matí de dissabte, però per a la gent que tingui dificultats, s’ofereix la possibilitat de recollir-les a domicili.

El president de l’entitat ha posat de relleu la importància que tenen les activitats solidàries que s’organitzen per garantir el desenvolupament dels diversos projectes que es duen a terme al territori.

Dels 175.000 del pressupost anual que tenim, les subvencions o pagaments per serveis que ens fan les administracions públiques arriben a 95.000 euros. La resta, ho hem de cobrir per mitjà d’institucions privades, activitats i donatius.

Només a Calella, aquest mes de juny l’AVAH organitza altres dues activitats solidàries. Són l’espectacle musical Bravo per la Música a càrrec del casal d’avis de Poblenou, que es farà aquest divendres 14 de juny al vespre a la Sala Mozart, amb entrades a la venda al preu de 8 euros a la llibreria La Llopa i a Regals Marina. Allà mateix es podran comprar els tiquets per assistir a l’actuació que organitza l’escola Bilans-Estudi de Dansa de Calella, que es farà el diumenge 30 de juny a la Sala Mozart. També a benefici de l’entitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat