Pere Aragonès: «El que persegueixen és que a mi se m’inhabiliti»

pere aragonès00000000

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha denunciat que es persegueix la seva activitat política amb la finalitat d’inhabilitar-lo, però ha assegurat que continuarà compromès amb la independència i la justícia social del país. Ho ha fet en referència als informes de la Guàrdia Civil on se li atribueixen contactes amb la Xina per demanar 11.000 milions d’euros amb la finalitat de crear un suposat Banc Central Català en una possible Catalunya independent.

Són declaracions de Pere Aragonès en una entrevista a Ràdio Calella TV després de la presentació de la nova cap de llista republicana, Iolanda Matas.

La Guàrdia Civil crec que ja no sap què carai posar als informes perquè se m’imputi per qualsevol delicte. De fet, des de que vaig assumir responsabilitats al capdavant d’ERC perquè la Marta Rovira va haver de marxar a l’exili, perquè l’Oriol Junqueras està a la presó, el meu nom, just en aquell moment va començar a sortir just en aquell moment. Es vol jutjar la meva activitat política. Jo sempre he actuat correctament, no he fet res que pugui ser perseguit penalment i en el proper informe ja no se ben bé què trauran, però van plantejant coses absurdes amb un únic objectiu, que és la discrepància política que es pot tenir amb la idea d’Estat espanyol els independentistes, que sigui jutjat per un tribunal i el que persegueixen és que a mi se m’inhabiliti i jo continuaré fent política, jo continuaré compromès amb la independència i la justícia social pel nostre país.

En relació a a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ha declarat que el Govern està compromès amb la recuperació de prestacions i la millora de les condicions i que les inversions arribaran un cop es recuperi el buit que van deixar les retallades.

L’hospital de Calella, juntament amb l’hospital de Blanes, són dues estructures importantíssimes a nivell sanitari de la nostra comarca. Nosaltres el que ens hem centrat des del Departament de Salut i des del conjunt del Govern els darrers anys és d’anar recuperant prestacions, d’anar millorant les condicions en les que es fa l’activitat sanitària. Aquest és el compromís i ara el que estem fent és recuperar tot el buit que van deixar les retallades i un cop tinguem consolidat això serà el moment d’actualitzar les inversions.

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, va apadrinar l’acte de presentació oficial de Iolanda Matas, on va afirmar que és la millor candidata per Calella, compromesa amb la ciutat. Aragonès va remarcar la necessitat d’implantar polítiques socials amb l’objectiu de que hi hagi igualtat d’oportunitats per tothom.

Crec que és la millor candidata que pot tenir Calella a les properes eleccions municipals i, per tant, treballarem perquè sigui l’alcaldessa. Necessitem gent que s’estimi el poble, necessitem gent compromesa amb la ciutat i, evidentment, que pugui aportar aquest canvi polític que ERC treballa perquè es produeixi a l’Ajuntament.

Pere Aragonès va assegurar que s’han de fer polítiques especialment pensades en tres col·lectius, les dones, la gent gran i els infants i joves.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat