21D: Pérez Basart (PP): “Aquestes eleccions les ha perdut Rajoy perquè no ha estat prou contundent”

El regidor del Partit Popular a Calella creu que la derrota electoral del PP, que ha passarà a ser l’última força al Parlament de Catalunya amb tres diputats, s’ha d’atribuir al president espanyol, Mariano Rajoy, per la seva tebiesa respecte la gestió de la crisi a Catalunya.

Josep Maria Pérez Basart deia ahir a Ràdio Calella TV que la davallada del seu partit era previsible i que els vots que ha perdut han anat a parar a Ciutadans. El regidor felicita la candidatura d’Inés Arrimadas i, més enllà d’això, es mostra content per la seva victòria en tant que partit constitucionalista.

“Qui té més responsabilitat en aquestes eleccions és el senyor Rajoy perquè no ha sigut prou contundent com hauria. I això ha provocat una pèrdua important del vot, que ha anat a Ciutadans, i que nous votants també els han triat perquè sabien que era un vot fiable i guanyador”, va declarar.

Pérez Basart destacava la normalitat amb què es va desenvolupar la jornada electoral, malgrat que hi hagués gent que “saltant-se la llei” anessin a votar portant bufandes grogues.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Jose Manuel ha dit:

    Està ben clar que a en aquest senyor no l’hi arriba la sang al cervell. Si el que va pasar l’1O no li sembla suficient, aquest home està demanant que executin als que no pensen com ells. Un cop més el Partit Feixista torna a fer de les seves. Es permet que senyors com aquest fiquin més llenya…lluny de buscar estabilitat. Senyor Basart…a Calella no hi te res a fer…marxi o desaparegui del mapa…com si vol anar a viure a Pineda, Santa Susanna o sota el pont de l’autopista…ningú preguntarà per vosté, no pateixi. Com porta vosté ser l’últim?i estar a punt d’anar-se a l’atur con Unió i en Duran?

  2. Josep Maria ha dit:

    Sr. Jose Manuel. Per sort la sang m arriba perfectament al cap. Jo no visc de la política, jo perdo diners amb la política. Li asseguro que hi ha molta gent que m estima i es preocupa per mi. Jo no sóc cap feixista però sembla que no puc dir el mateix de vostè, que pel que sembla em vol expulsar del meu poble d on vaig néixer i he viscut tota la meva vida, pago els impostos i dono treball a molta gent. M agradaria saber que fa vostè per aquest poble? Pregunti s qui és el que practica el feixisme si jo o vostè que li encantaria que “desaparegui del mapa”. Sembla tota una amenaça, al final és una més de les que ja he rebut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *