L’11a Temporada Lírica Ciutat de Calella recuperarà el Cicle de Cambra

Així van informar-ho en roda de premsa a Can Saleta l’alcalde, Marc Buch, el primer tinent d’alcalde, Josep Torres, i el director artístic de la Temporada Lírica, Albert Deprius. Entre les novetats destaca la recuperació, també, de La Traviata de Verdi. Un altre detall que va anunciar Deprius, és que aquesta vegada s’ha volgut donar més valor a la figura femenina com a compositora. Les entrades es poden adquirir a Entràpolis i també tots els dijous de 6 de la tarda a 8 del vespre a la Sala Mozart.

La Temporada Lírica Ciutat de Calella ha presentat la programació de l’onzena edició, una temporada que encaren amb optimisme i confiança plena en la total recuperació de l’activitat musical. Així van explicar-ho ahir al vespre en la roda de premsa conjunta de l’Associació Cor i Orquestra Harmonia i l’Ajuntament de Calella.

La programació d’enguany incorpora propostes habituals com Òpera, Gala Lírica, concert de Nadal i diferents produccions de cambra, a més de propostes innovadores que els permetin ampliar el públic, com espectacles de dansa. La temporada musical s’inaugurarà el 7 de maig amb la recuperació del Cicle de Cambra. El concert La Música del Cel serà l’encarregat d’amenitzar la nit. Seguirà amb Les fronteres invisibles el 14 de maig, De Bach a Ennio Morricone dissabte 21 i finalitzarà el dia 28 amb el concert Tota una vida.

Al juny serà el torn de Catalunya Canta, un concert dedicat a la música catalana i a compositors catalans que se celebrarà en el marc de la festa major petita de Calella. En aquesta ocasió, s’estrenarà una obra d’una compositora catalana per tal de donar relleu a la figura femenina. Així ho ha explicat el director artístic, Albert Deprius.

És un concert dedicat, íntegrament a la música de compositors del nostre país. En aquesta ocasió només amb la secció de cor de l’Orquestra Harmonia. En aquesta ocasió s’estrenarà una obra d’una compositora catalana, ja que aquest any volem donar una més espai i relleu a la figura femenina, tan solista, com compositora.

Un dels plats forts de l’edició serà l’òpera escenificada de Verdi, La Traviata. Aquesta serà una producció on hi participarà el Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia, la Soprano, Tina Corina, el Tenor, Carles Cosías, i el Baríton, Toni Marsol. Aquesta es representarà els dies 8, 10 i 16 de juliol.

A finals de juliol, tres sopranos seran les encarregades de dur a terme la gran Gala Lírica. Aquestes són Beatrice Jiménez-Marconi, Eugènia Montenegro i Laura Coll, amb l’acompanyament de l’Orquestra Simfònica Harmonia.

També han informat que tornaran a col·laborar en el NEC, aquesta vegada els tres concerts que s’hi realitzaran son: Sons d’aquí i d’allà, Boleros arran de mar i El color de la guitarra iberoamericana amb el Duo Brotons. Seran el 6, el 13 i el 27 d’agost, respectivament.

El punt final a la temporada es farà amb el tradicional concert de Valsos i Polques de Cap d’Any. Aquest es realitzarà el dia de Sant Esteve a la Sala Mozart.

Tal com indiquen des de l’organització, estan convençuts que aquest 2022 marcarà l’inici d’una nova dècada per la Temporada Lírica Ciutat de Calella.Les entrades per tots els concerts ja estan disponibles en línia a través del web d’Entràpolis. També es poden adquirir presencialment cada dijous de 6 de la tarda a 8 del vespre a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *