Pietilainen i Berenguer guanyen la prova calellenca del Maresme5K

Janne Pietilainen durant l'entrega de trofeus

Janne Pietilainen amb un temps de 17’04” i Cristelle Berenguer amb 20’50”, van guanyar la cursa calellenca del circuit Maresme 5k, disputada aquest dissabte a la nostra ciutat. La prova tenia un component solidari amb l’ELA.

L’empresa organitzadora de la prova, Gesport, va lliurar un xec de 320 €, provinents de les inscripcions dels participants, a la Fundació Miquel Valls, de lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica.

A més,  tant públic com atletes van poder fer un vídeo per donar suport a la campanya #icebucket, ja que la fundació torna a sumar-se a aquesta campanya consistent en tirar-se una galleda d’aigua freda i fer un donatiu.

La cursa disputada al passeig Manuel Manuel Puigvert va comptar amb la participació de dos-cents vint atletes.

Des del començament un grup de quatre esportistes van agafar avantatge, entre els que es trobava el guanyador i Aleix Aznar,Santi Xaubet i Daniel Martínez. Pietilainen va despenjar-se’n amb una acceleració en els últims tres-centes metres. El primer atleta local va ser Sergi Ariaca, amb un temps de 18’17”.

En categoria femenina des de la sortida el grup es va estirar molt i Cristelle Berenguer es va imposar amb autoritat. La primera atleta calellenca va ser la jove  Sujata Casillanis.

El primer atleta del Team Calella en creuar la línia d’arribada va ser Marc Batlle.