Gerard Quintana, canta encantat al Far de Calella

Quintana

El cantant i compositor gironí Gerard Quintana ha reprès amb força la seva carrera en solitari i aquest divendres va actuar al Far de Calella amb un format íntim del seu últim disc “Tothom ho sap”, un disc que marca el seu retorn al rock català.

Quintana abans de la seva actuació al far va recordar que en els seus inicis com a músic ja va actuar en petites sales, o com diu ell, en “garitos” fent actuacions i fins i tot, versions. “Content de ser aquí a Calella. Recordo, fa molts anys, de venir a tocar a petites sales, amb “garitos” que dèiem nosaltres, on fèiem “jams”, actuacions, o fins i tot versions i avui hem sortir del garito i som aquí, a l’atalaia veient més lluny que mai”.

Gerard Quintana se sentia afortunat d’actuar al Far ja que el considera el lloc ideal per fer un concert.“Un concert aquí és un regal, avui serà fantàstic, a part la manera de situar-nos tots plegats i tota la gent al voltant nostre gairebé, sota aquest símbol de Calella i amb aquesta iMmensitat al costat és brutal, estàvem aquí fent les proves de so i dèiem: sembla que estiguem de vacances, no treballant. I amb tota l’expectativa de la gent que omplirà avui això. Moltes ganes. És el lloc ideal per fer un concert”

El concert amb Gerard Quintana va tancar l’edició de les Nits d’Estiu de Calella 2015 amb totes les entrades exahurides des que es van posar a la venda, fa més de dos mesos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *