Pineda aprova el nou mapa d’aparcaments, amb 3.400 places que seran gratuïtes per als residents

mapa_zones_verdes_pineda

Durant tot l’any, també a l’estiu, quan es posarà en funcionament la nova zona verda d’estiu que serà vigent tres mesos, cada dia excepte els diumenges. En formen part 1.600 places d’aparcament, que s’afegiran durant aquest període a les 1.760 que formen part de la zona verda permanent. Aquestes seran gratuïtes per a les persones residents amb distintiu, que es lliurarà a qui pagui l’impost de circulació a Pineda de Mar. Un adhesiu per vehicle. La podrà adquirir per fer ús d’aquestes bosses d’aparcament de zona verda les persones que paguen l’IBI al municipi, els costarà 30 euros; qui hi treballi, per 35 euros; o les que hi estiguin empadronades i constin en un contracte de vehicle propietat d’empresa. En aquest cas, hauran de pagar 35 euros.

El ple de Pineda de Mar va aprovar ahir el nou mapa d’aparcaments de zona verda, zona verda d’estiu i zona blava; també extensiu a determinades bosses d’aparcament que hi ha al municipi. Una nova regulació que té per objectiu protegir els residents i incentivar la dinamització de l’activitat comercial i de restauració. És per això, que es conserva la gratuïtat a les hores dels àpats.

La zona verda s’estén pel barri de Poblenou, tal com va avançar l’alcalde Xavier Amor en declaracions a Ràdio Calella TV, i també en alguns carrers del centre. En aquest sector s’hi han fixat en 170 places de zona blava, aplicable de 9 a 13h i de 16 a 20h, de dilluns a dissabte. En concret, als carrers Verdaguer, Moragas i Barret, el carrer de la Vila o Barcelona.

Pel que fa als pàrquings, el de La Mina i Tribala es converteixen en zona blava de llarga durada. El primer durant tot l’any i el segon, de l’1 de maig al 31 d’octubre. Es podrà comprar un abonament diari d’1 euro.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat