Un nou servei de bus exprés connectarà l’Alt Maresme i Barcelona a partir de divendres

Mesura d’urgència anunciada aquesta mateixa tarda pel Departament de Territori per atendre les necessitats de mobilitat dels veïns i veïnes de les poblacions de Calella, Pineda de Mar i Sant Pol de Mar, que s’han quedat sense servei de tren com a conseqüència del temporal. Aquest divendres 24 de gener es posarà en funcionament un nou servei de bus exprés que les connectarà amb Barcelona. Farà 22 expedicions diàries, 11 d’anada i 11 de tornada, i tres parades a la ciutat de Calella: Plaça de les Roses, Oficina de Turisme i l’encreuament de l’N-II amb Vallderoure (Riera Capaspre).

La línia exprés de transport públic sortirà del carrer Maresme, al barri de Poblenou de Pineda de Mar, farà tres parades a Calella i s’aturarà a recollir passatgers al Sindicat Agrícola de Sant Pol de Mar; per llavors emprendre el camí directe cap a Barcelona, on finalitzarà el trajecte a la ronda Sant Pere. El primer bus passarà per Calella a les 6.00h i l’últim ho farà a les 20.30h.

De tornada des de Barcelona, seguirà la mateixa ruta a la inversa fent les mateixes parades. La primera expedició sortirà a les 07.15h i n’hi haurà fins a les 21.45h.

En total, el nou servei exprés realitzarà 11 expedicions diàries en cada sentit. Estarà operat per la companyia Segalés.

Consulteu els horaris de pas a les diferents parades en el següent quadre:

horaris línia bus exprés

El nou servei de bus exprés s’ha anunciat aquesta tarda i es posarà en funcionament aquest mateix divendres. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha explicat en un comunicat públic que la mesura s’ha adoptat per “apaivagar al màxim els efectes del temporal Glòria en la mobilitat de la ciutadania a la comarca del Maresme”. Aquest mateix migdia, l’alcaldessa Montserrat Candini explicava que havia demanat al conseller Damià Calvet que es donessin solucions als problemes de mobilitat derivats del temporal Gloria, que ha deixat sense servei de tren a les poblacions de l’Alt Maresme.

La nota aclareix que s’està es continua treballant per si cal seguir adaptant l’oferta de transport públic a la nova realitat. L’alcaldessa de Calella ha reclamat que també s’aixequin els peatges de l’autopista C-32 i de l’AP7 mentre duri la situació d’emergència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *