Pineda de Mar suspèn tota la programació de la Festa Major que havia de començar a finals d’agost

Ni barraques ni atraccions de fira, com s’havia anunciat; però tampoc cap altre dels actes i esdeveniments organitzats per l’Ajuntament de Pineda de Mar. La població es queda sense Festa Major en una decisió confirmada aquest migdia i presa de forma preventiva “tenint en compte la concentració de persones que impliquen aquest tipus d’actes”. Però no tot són males notícies. Al mateix temps, el consistori ha anunciat l’impuls d’un cicle cultural de Km 0 per recuperar l’activitat al municipi i ajudar a les empreses i artistes locals. Es farà entre el 27 d’agost i el 12 de setembre a l’Espai Sant Jordi, amb aforament limitat i entrades al preu de 3 euros que es podran comprar en línia o de forma presencial a partir d’aquest diumenge.

Cultura Km 0 de Pineda de Mar serà un cicle d’espectacles fets per artistes i empreses locals vinculades al sector i dedicades a la neteja o desinfecció, llum i so o personal d’organització.

cartell cicle cultura km0La primera edició comptarà amb la presència d’artistes com Diego Cortés, la Cobla Jovenívola de Sabadell, la Companyia flamenca d’Isabelita Márquez, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, Pep Romaguera i Paco Saula, Blue Lounge Quartet, Luis Flores, l’Orquestra de Cambra Harmonia amb el tenor Albert Deprius i Maria Muñoz. Des de la regidoria de Cultura no descarten reeditar una nova programació de “Cultura Km. 0” i demanen a la resta d’artistes locals, que si estan interessats en presentar algun espectacle s’hi posin en contacte.

Tots els espectacles es celebraran a l’Espai Sant Jordi, que s’habilitarà amb totes les mesures de seguretat pertinents. L’aforament de cada espectacle és limitat i les entrades tindran un preu de 3 euros. Es podran comprar a partir de diumenge 16 d’agost al portal auditoripineda.cat o presencialment, de dilluns a divendres, a Can Comas (9 a 14h).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *