Últimes hores per comprar la Grossa de Cap d’Any

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Bitllets disponibles fins a l’últim moment per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any de Loteries de Catalunya, que tindrà lloc aquest dimarts 31 de desembre a les 12 del migdia. Se’n podran comprar fins a una hora abans a través de la pàgina web o en els punts de venda de la xarxa comercial, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars. Es repartiran més de 16 milions d’euros en premis.

La Grossa de Cap d’Any 2019 repartirà més premis que mai. N’atorgarà vuit de principals:

un primer premi de 200.000 euros per bitllet
un segon de 65.000 euros per bitllet
un tercer de 30.000 euros per bitllet
dos quarts de 10.000 euros per bitllet
tres cinquens de 5.000 euros per bitllet

Es mantenen els premis a les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cada un. A més a més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l’última xifra del primer premi. Així, aquest any, més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

Els detalls dels vuit números premiats es donaran a conèixer a través del web de Loteries de Catalunya, www.loteriesdecatalunya.cat, que també oferirà la possibilitat de consultar els bitllets premiats de manera senzilla, a través d’un cercador.

Loteries de Catalunya ha desenvolupat de nou un sistema per facilitar el cobrament de la totalitat dels premis. Els que tinguin bitllets premiats amb fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

En els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte del jugador en el web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 30 de març de 2020 a la seu de Loteries de Catalunya, situada a la Gran Via de Barcelona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat