Pineda de Mar tindrà una oficina permanent per a la tramitació de DNI i passaports

La Policia Nacional expedirà i renovarà DNI i passaports a Pineda de Mar. Durant el primer trimestre del 2022 obrirà una nova oficina amb capacitat per atendre 200.000 persones que viuen a l’Alt Maresme i que ara mateix s’han de traslladar a Mataró o Lloret de Mar per realitzar el tràmit. L’anunci l’ha fet l’alcalde Xavier Amor en el decurs de la celebració de la Diada de la Policia Local de Pineda de Mar i en presència del subdelegat del Govern a Barcelona, Carles Prieto.

La nova oficina de la Policia Nacional a Pineda de Mar entrarà en funcionament l’any vinent al servei de tota la població de l’Alt Maresme. El consistori reconeix que era una infraestructura molt reivindicada i que ara s’ha pogut confirmar després d’uns mesos de treball amb els responsables del cos.

Ara s’està ultimant la licitació d’un local que reuneixi les condicions per la prestació d’aquest servei públic, que s’avança serà continu –de dilluns a divendres–, tot l’any.

L’anunci es va fer ahir dimarts en el decurs de la festa de la policia pinedenca, en la qual es va fer un reconeixement a tots els cossos que treballen al municipi. Va estar presidit pel delegat del Govern català a Barcelona, Carles Prieto.

Potser t'interessa

2 Respostes

  1. Jose M Redon ha dit:

    Cuando se abrirá la oficina de la policia nacional a Pineda de mar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *