Pineda està amoïnada pels efectes de cada llevantada

Pineda de Mar. Tram del passeig marítim malmès per les onades que han descalçat el carril bici durantel temporal del dia 19

El temporal marítim que ha afectat aquest dilluns la costa maresmenca ha tornat a tenir impacte al passeig de Pineda de Mar.

Mentre Pineda de Mar es recupera del temporal que va afectar bona part del seu passeig el passat 22 de gener, les fortes onades i el vent de xaloc d’ahir ha tornat a provocar danys. Ara el tram més afectat ha estat el que va des de la confraria de pescadors fins a la platja de la riera, just davant del carrer Tribala de la població veïna.

Mentre s’esperen les ajudes per reparar els desperfectes de l’anterior temporal, ara els tècnics municipals hauran de revisar els danys ocasionats per aquest últim episodi de pluges, fort onatge i vent que, tot i que va a la baixa, es mantindrà fins demà dimecres.

L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que no acaben d’estar del tot tranquils amb el col·lector d’aigües residuals que es va trencar al primer temporal. Ara està reparat de forma provisional però l’alcalde no les té totes. Amor: “No podem dir que no estiguem patint amb el que està passant. L’altre dia va afectar al costat d’una estació de bombament de les aigües brutes que venen de Calella i Poblenou, i avui ha afectat més a la caseta aquesta que a on va afectar l’altre dia. Tranquils no estarem fins que hi hagi una solució el més definitiva possible.  El mar cada cop està empenyent més i afectant més serveis, i ens deixa sense platja“.

Amor està preocupat perquè pateixen per la platja cada cop que hi ha una llevantada. Per això demana una solució definitiva, que vagi més enllà de les actuacions que es puguin fer ara d’emergència.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat