Pineda recorda als joves del municipi: “La mascareta com el mòbil, sempre a sobre”

Pineda de Mar actua per revertir la tendència al relaxament que ha detectat entre els nois i noies del municipi en el compliment de les mesures de protecció davant el coronavirus. És per això que ha engegat una campanya de sensibilització, que posa en marxa demà i es durà a terme els dissabtes del mes d’agost, i amb la qual repartirà unes mascaretes dissenyades amb el lema “Ens trobem bé però controlem”.

L’alcalde Xavier Amor ha recordat la importància que el col·lectiu segueixi les recomanacions de les autoritats sanitàries per evitar el contagi i neutralitzar la possibilitat de convertir-se en vectors de propagació. Diu que, com s’està detectant al conjunt de l’Estat, també a Pineda de Mar es nota una certa desatenció, principalment, en l’ús de la mascareta.

la mitjana l’edat de contagi ha baixat molt, s’estan produint molts rebrots en trobades de joves, i no volem quedar-nos sense fer-hi res. Tots els recursos que tenim a l’abast els volem posar a l’atenció dels joves, que a la vegada s’han de cuidar de la ciutadania en general.

mascareta lilaSerà una campanya proactiva, en què el personal de les regidories de Salut i Joventut de Pineda de Mar, es desplaçaran allà on els joves s’acostumen a trobar per donar-los material informatiu i repartir-los unes mascaretes negres, confeccionades especialment, que s’afegeixen a les més de 20.000 unitats que el consistori va repartir al conjunt de la població.

S’aprofitarà la intervenció per abordar altres mesures que van més enllà de la protecció davant la pandèmia.

Continuem donant material de protecció i altra informació que va més enllà del coronavirus. Aprofitem per informar sobre el consum d’alcohol o relacions segures, tot i que l’bjectiu principal és explicar als joves de Pineda que no n’estan al marge, ni perquè no en tinguin símptomes ni per l’edat que tenen.

L’alcalde de Pineda de Mar ha posat de relleu que la campanya s’ha dissenyat amb un llenguatge i unes accions adaptades al col·lectiu juvenil.

Volem fer arribar aquestes mesures no només per part de persones amb uniforme, com és la Policia Local, sinó amb persones que reconeixen i són referents com el personal de Serveis Socials. Amb el mateix idioma els explicaran perquè s’han de posar la mascareta i s’han de protegir per evitar els contagis.

La campanya es complementa amb un vídeo de suport que es llançarà per xarxes socials i que el Govern Municipal de Pineda de Mar, del PSC, ha explicat que s’ha elaborat amb col·laboració amb ERC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *