Pla de Contingència per evitar el col·lapse a Urgències

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha posat en marxa aquests dies un Pla de Contingència per afrontar l’increment de visites als serveis d’Urgències dels hospitals de Calella i Blanes.

A través d’un comunicat, els responsables de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva reconeixen que en els darrers dies hi ha hagut un increment de l’activitat en els serveis d’Urgències dels dos hospitals que gestiona. Un dels motius que explicaria aquest increment seria, segons la corporació, pels canvis de temperatura.

Ara, a través del Pla de Contingència i de manera gradual, s’incrementarà el nombre de professionals i de recursos a Urgències, s’incrementarà la polivalència en els llits d’hospitalització, i de manera temporal s’augmentaran les places d’hospitalització a domicili. També preveuen utilitzar de manera més àgil els llits dels centres sociosanitaris si fos necessari.

Els responsables de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva recorden a la població que el CAP també pot atendre dubtes i resoldre determinades patologies com ara les cròniques respiratòries. Unes consultes que també es poden fer al 061 CatSalut respon.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat