Podem Calella reconeix que el procés independentista els ha dividit internament a Catalunya

Edu Millan, portaveu de Podem Calella

El portaveu del Cercle Podem Calella, Edu Millán, ha reconegut a Ràdio Calella Televisió la crisi que es viu entre Podem Catalunya i la direcció de Madrid. Concretament, ha posat noms i cognoms. Una crisi que lideren el diputat al Parlament, Albano Dante Fachín amb el Secretari General de Podemos, Pablo Iglesias. El Cercle Podem Calella dona ple suport a Albano Dante Fachín.

Edu Millán apunta al procés independentista com el fet que els ha «trencat per la meitat». Segons ell, tot i que Podemos inclou en el seu ideari el reconeixement de la plurinacionalitat d’Espanya, la realitat és molt teòrica i es veu diferent quan es viu a Catalunya.

Preguntat sobre la reticència que té una part de Podem Catalunya liderada per Albano Dante Fachín a formar part de Catalunya en Comú, Edu Millán respon que volen formar part però no a qualsevol preu. Una de les discrepàncies és amb la forma d’escollir l’equip directiu de la nova formació política.

Una de les exigències que va imposar el corrent liderat per Dante Fachín per poder formar part de Catalunya en Comú era aplicar un codi ètic d’obligat compliment que finalment sí s’ha inclòs. Han rebutjat però que les votacions per escollir l’equip directiu sigui obertes a tots els inscrits i es puguin fer «on line».

El cercle Podem Calella tanca files amb Albano Dante Fachín, al qui consideren una persona «honesta que compleix amb el que diu».

Edu Millán dona la raó al regidor d’ICV que en declaracions a Ràdio Calella Televisió qualificava de situació «esquizofrènica» la que es vivia a Podem Catalunya tot i que reparteix les culpes per igual a tots els sectors implicats.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *