Polseres Candela celebra la seva 8a marxa solidària

polseres candela 2

La vuitena marxa de Polseras Candela es tornarà a celebrar de manera telemàtica. L’any passat l’entitat benèfica que lluita contra el càncer ja va organitzar l’esdeveniment de manera virtual i enguany tornen a apostar per aquest format que va ser tot un èxit. Així doncs, en la vuitena edició que es farà aquest diumenge es podrà participar des de qualsevol punt del món fent una donació voluntària per ajudar a finançar els projectes d’investigació que impulsen. Les inscripcions es poden fer al web marxapolserescandela.org i sortir diumenge a fer esport en la modalitat que es vulgui.

“Jo em moc per les Polseres Candela” és el lema d’aquesta edició. Malgrat que no poder-se fer presencialment els organitzadors demanen fer-se una fotografia amb el dorsal i penjar-la a les xarxes socials. 

Necessitem ajuda de tots i animen a tots calellencs, que sempre ens han mostrat la solidaritat, que ens ajudin. Que caminin, pugin a Les Torretes, al Far, que passegin per la platja tan bonica que tenim i que ens ajudin a caminar pel càncer infantil.

Tejeda que ha fet una crida a tots els veïns i veïnes de Calella perquè se sumin a la iniciativa, fent una aportació encara que sigui simbòlica, però sobretot donant veu a la seva lluita.

Des de l’associació financem 7 línies de recerca, sis a Sant Joan de Déu i una al Vall d’Hebron. Necessitem recursos per seguir finançant-les. Són investigacions que es nodreixen amb donacions privades com les de la nostra entitat, i necessitem recursos per poder continuar.

L’any passat amb el format virtual van aconseguir que la marxa tingues un abast mundial amb participants de Nova York. El preu de la inscripció és a partir dels 5 euros i tots els beneficis aniran a destinats a programes de recerca i investigació pel càncer infantil.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat