Bus en suport a Dolors Bassa amb motiu de l’obra de teatre “Abans ningú deia t’estimo”

Divendres 13 de setembre, els joves del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda representaran l’obra de teatre “Abans ningú deia t’estimo” al centre penitenciari Puig de les Basses. Per aquest motiu, Òmnium Alt Maresme ha organitzat un bus per donar suport al sopar que es realitza cada divendres davant el centre, on també es representarà part de l’obra que els actors hauran representat hores abans en suport a les preses.

Coincidint amb la representació de l’obra de teatre “Abans ningú deia t’estimo” que els joves del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda, interpretaran a l’interior del Centre Penitenciari de Puig de les Basses a figueres, Òmnium Alt Maresme està preparant un bus, pel divendres 13 de setembre, per assistir al sopar d’acompanyament que té lloc a les 20.30 h a l’exterior del centre. Ens ho explica Jaume Planas d’Òmnium Alt Maresme.

Els joves del Centre cultural de Pineda representen l’obra “Abans ningú deia t’estimo” a les 17.00 h dins el centre a les preses, en concret a Dolors Bassa. A l’exterior cada divendres hi ha un sopar a les 20.30 h. Per això fem un bus des de l’Alt Maresme. Durant el sopar representaran fragments de l’obra.

Cadascú haurà de portar el seu sopar i, l’organització d’Òmnium Alt Maresme s’encarregarà de proporcionar les taules i cadires.
El preu del bus és de 10 € i per tal d’apuntar-se cal contactar i reservar al telèfon 619.165.192 (Montse) o a les xarxes socials d’Òmnium Alt Maresme. La sortida d’aquest serà des de la parada de bus davant l’església de Pineda de Mar a les 17:45 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *