Esquerra anuncia que Ester Juanola se suma a l’equip de Ponsdomènech

JUANOLA ERC WEB 20230322

Xavier Ponsdomènech, l’alcaldable d’Esquerra a les municipals de Calella, compta amb Ester Juanola per al seu equip. Així ho ha donat a conèixer el partit en una publicació a xarxes, en què destaca el compromís de Juanola amb el benestar de les persones. És infermera de professió i treballa a l’hospital comarcal Sant Jaume. L’esport és una de les seves aficions.

Ester Juanola se suma al projecte d’Esquerra de Calella, amb Xavier Ponsdomènech al capdavant. És la vuitena persona que es confirma per a la llista que presentaran a les municipals del 28 de maig. Infermera de l’Hospital de Calella i compromesa amb el benestar de les persones, tant la salut física com la mental. “Volem transformar Calella perquè tothom hi pugui viure d’una manera accessible, segura, tranquil·la i saludable”, són les paraules d’elles que el partit destaca en la publicació que ha fet a xarxes socials.

La integrant de la llista d’Esquerra es presenta com una aficionada a l’esport i, especialment, a la natació en aigües obertes. A més, és sòcia de Calella Marxa.

El partit ha confirmat les incorporacions de la regidora Míriam Sellés, Joan Ferrer, Neus Pociello, Jordi Tarinas, Meritxell Pujadas, Jordi Rojas i Roser Casanovas, tot i que no s’ha fet pública la posició que cadascun d’ells i elles ocuparan a la llista electoral.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *