[AMPLIACIÓ] Presentació del llibre “Alegra’m la vida”

El conegut llibreter gironí, Guillem Terribas, presenta avui a Calella el seu llibre «Alegra’m la vida». El fundador i responsable de la Llibreria 22 és també un apassionat cinèfil i en aquest llibre recull les seves experiències amb tot el que envolta el setè art.

Durant una entrevista a l’Info Vespre, Terribas ha explicat que «Alegra’m la vida» té dues parts. A la primera hi recull tot un seguit d’anècdotes que ha tingut al llarg dels anys amb grans actors i personatges del cinema. Per a ell, el cinema ha estat un aprenentatge constant. Ara recopila els moments més especials i explica perquè ho són, d’especials.

Fent un homenatge a la llibreria 22, al llibre Guillem Terribas fa 22 recomanacions de pel·lícules que es poden veure en família. De fet, ell creu que, i això narra a la segona part del llibre, totes les pel·lícules poden ser per a tots els públics, sempre que es mirin amb criteri i coherència. Ell actualment comparteix la seva passió cinèfila amb els seus néts. Durant l’entrevista a Ràdio Calella Televisió n’ha parlat de diferents musicals com ara «Sonrisas y lágrimas», «Cantando baja la lluvia» o la nova versió de «Moulin Rouge».

La presentació, organitzada per la llibreria La Llopa, és avui a les set del vespre a la biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Guillem Terribas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *