Aquest diumenge a la tarda es fa un nou Concert de la Pau a Calella

Organitzat pels Amics de Santa Maria del Montnegre, el concert es fa a benefici de la reconstrucció del racó de la Pau de Sant Martí del Montnegre on hi havia una estàtua de Sant Francesc que aviat podrà ser restituïda.

Racó de la Pau - MontnegreFa un parell d’anys uns lladres van robar l’estàtua de pedra que hi havia i van fer malbé el pedestal. L’entitat calellenca va decidir reconstruir l’espai i ara ja tenen la nova figura de Sant Francesc feta. L’ha creat Montserrat Garcia, escultora del mateix sant a la Sagrada Família de Barcelona. I el del Montnegre es veu que li ha quedat millor. Ho ha explicat Francesc Vivas, president dels Amics de Santa Maria del Montnegre

La nova estàtua es posarà al mes de maig en una jornada festiva que ja s’està començant a organitzar.

Pel que fa al concert, hi acyuarà el Quartet Kaddish, on hi ha el calellenc Miquel Gonzàlez, Toño cabo i una gran presència arenyenca amb Blanca Soler, Joan Vallcorba, i els cantants Vicenç Herrero i Rosa Maria Campasol. A més hi intervindrà el cor «Sant Pol canta». Rosa Maria Campasol fa un resum a alguns dels continguts del recital.

L’entrada val 10€ i es fa a l’Església Parroquial de Calella.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Francesc Vivas, emesa a l’Info Vespre

I també l’enrtevista feta a Rosa Maria Campasol

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *