Primer dia de matriculacions per al Casal d’Estiu Municipal

Cloenda Casal d'Estiu, l'any passat
Cloenda Casal d'Estiu, l'any passat

Fins el 17 de maig estan obertes les matriculacions per assistir al Casal d’Estiu Municipal que organitza l’Ajuntament de Calella conjuntament amb l’empresa Rocam Aventures. Ofereix un màxim de 150 places per a nens i joves d’entre 3 i 12 anys, amb la possibilitat de torn de matí o de tarda, o el dia complet. La principal novetat és que s’avançarà l’inici al 27 de juny i s’acabarà el 9 de setembre, seran dues setmanes més de casal que ajudaran a la conciliació laboral de les famílies.

El gerent de Rocam Aventures, Martí Barrera, ha explicat al programa Bon dia que el Casal d’Estiu es farà durant onze setmanes, dues més que fins ara. Començarà el dilluns 27 de juny i fins el divendres 9 de setembre, gairebé enllaçant amb l’inici del curs escolar.

“El Casal es realitza a l’Escola La Minerva i ens trobàvem que, durant la primera setmana de setembre, els pares anaven a recollir les notes i podíem interferir-hi. Però hem arribat a un acord amb l’AMPA i, durant aquestes dues setmanes, no anirem a les aules de l’entrada sinó que anirem a la part de dalt”, ha especificat Barrera.

El Casal d’Estiu Municipal ofereix flexibilitat horària a les famílies, que podran escollir torn de matí (de 9h a 13h) o de tarda (de 16h a 19h), o tot el dia. Hi haurà horari de permanència a les vuit del matí i servei de monitoratge de menjador al migdia. Les quotes es mantenen, i van dels 110 als 170 euros mensuals en funció de la oferta escollida, amb un descompte del 10% per a germans.

Les matriculacions es podran fer fins el 17 de juny a l’oficina de Rocam Aventures, en horari de nou del matí a una del migdia. Caldrà aportar la documentació habitual: fotografia de carnet i còpia del DNI o del llibre de família, i de la targeta sanitària. En el moment de la matriculació, s’hauran d’abonar 20 euros.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat