Primera reunió de la Taula de Confiança, que es tornarà a convocar passades les eleccions

El casal popular La Morra va ser el punt de trobada de la Taula de Confiança

La Morra va acollir ahir la primera trobada de la Taula de Confiança que va convocar la CUP de Calella per reunir les forces polítiques d’esquerres que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig i que són alternativa a l’actual Govern Municipal. Expliquen que va ser un primer contacte “cordial” i de coneixença, en la qual van compartir inquietuds, valors i prioritats. No n’ha trascendit cap fotografia i Ràdio Calella TV ha pogut confirmar que no es tornarà a convocar fins que s’hagin celebrat els comicis.

La CUP, ERC, ICV-EUiA i Podem van compartir les diferents visions que tenen, com a partits d’esquerrres que són, de les problemàtiques i potencials de la població. Així mateix, manifesten la seva voluntat de “construir una Calella per a les persones”.

Això diu en el comunicat de quatre ratlles que han consensuat les quatre formacions polítiques que concorreran a les eleccions municipals del 26 de maig. No tenen previst tornar-se a trobar en aquest espai de diàleg fins que s’hagin celebrat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *