Principals resultats esportius del cap de setmana

CB Calella - Tordera, dissabte passat
CB Calella - Tordera, dissabte passat

Els dilluns fem un repàs als marcadors esportius del cap de setmana. Aquest vespre els analitza i comenta Salvador Itchart a La Banqueta. A partir de les 20:30h al 107.9fm, a radiocalella.cat i a Calellatv.cat

En bàsquet. El Fundació Miquel Valls agafa aire amb una important victòria contra el Club Bàsquet Tordera per 69 a 57.

En tennis taula, el Termotur Calella ha perdut 2 a 4 contra el Leka Enea d’Irun. Els nostres han perdut una oportunitat de sortir de la zona de descens.

Pel que fa a les noies, el Suris ha guanyat al Leka Enea d’Irun per 4 a 2. Les calellenques es consoliden a la part alta de la classificació.

En futbol, el juvenil de l’Aqua Hotel FC ha guanyat còmodament per 0 a 7 al Juventus i es col·loca segon a la lliga. L’altre equip juvenil de la ciutat, el CF Calella, s’ha retrobat amb la victòria guanyant al Molinos per 9 a 2. Una victòria que ha arribat en el dia de la presentació de tots els equips.

En handbol, la UEH Calella s’ha vist superada per un potent Garbí de Palafrugell, segon classificat, i ha perdut per 18 a 34.

Aquests i altres resultats ampliats i analitzats aquest vespre a partir de les 20:30h al programa La Banqueta que s’emet per ràdio i televisió.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat