Problemes de llum al Camp de mar

El CF Calella han fet saber que el camp de mar té problemes d’il·luminació des de fa anys.

Aquest dilluns, a la Banqueta de Ràdio Calella, el CF Calella va manifestar que els partits d’entrenament del club s’estan realitzant amb dificultat a causa de la manca de llum al Camp de mar. L’enllumenat està funcionant a un 50% de la seva capacitat, diu, un problema que ve de lluny, com comenta el director esportiu del club, Fede Saracho.

El problema no és d’ara, fa 5 anys que la junta directiva està reclamant milloren en la il·luminació del camp. La meitat o més dels focus que hi ha no funcionen. L’any passat vam suspendre algun entrenament perquè no es veia res.

Aquesta manca de llum pot provocar problemes greus en els partits i entrenaments que es facin al vespre, Saracho.

En la reunió que vam tenir amb l’Ajuntament pel tema dels vestidors, va sortir el tema de la il·luminació. La resposta va ser que era un problema fàcil de solucionar, però estem arribant a setembre, la setmana que ve comencen els entrenaments dels nens i el problema encara no s’ha solucionat. Aquest dijous tenim un partit amistós que potser haurem d’anul·lar perquè els arbitres es negaran a xiular amb aquestes condicions.

El Club vol solucionar aquest problema que pot portar afectacions aquest dijous, en el partit amistós que es celebrarà i ben aviat, en els entrenaments.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *