Dia de ruixats poc intensos

Jornada amb un cel molt ennuvolat, on s’esperen xàfecs d’intensitat feble. Les temperatures màximes baixaran lleugerament. De cara demà, les temperatures seguiran en treva i el cel molt ennuvolat.

Arriba un canvi de temps que serà una nova esquerda a l’estiu calorós que hem viscut. Quim Serra, meteoròleg del Consell comarcal.

La situació meteorològica avui ve encapçalada per aquest canvi de temps amb núvols abundants i amb la possibilitat de precipitacions, de les quals les més importants cauran al migdia. Seran precipitacions poc abundants. Pel que fa a la tarda, encara hi ha risc d’algun ruixat més aïllat. Les temperatures baixen clarament.

La presència de núvols i d’una atmosfera més freda farà que les temperatures baixin, i ens deixin un descans d’aquest estiu tan calorós.

Demà al matí encara poden quedar restes de núvols poc importants, durant la jornada predominarà el sol amb nuvolades que creixeran a la tarda però sense més conseqüències.

Un cop passi la marcada inestabilitat d’avui i demà, el temps es tornarà més estiuenc, amb més sol i una clara recuperació de les temperatures.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *