Valoració positiva de la temporada d’estiu a les guinguetes

Imatge de la Xiri9

El responsable del Xiri9, Quim Fabré, fa una valoració positiva d’aquesta temporada d’estiu. La calor és sinònim d’una temporada favorable. Tot i que, el turisme ha estat irregular.

Una de les 4 guinguetes que es troben a la platja de Calella és el Xiri9, Fabré en fa una valoració positiva.

Nosaltres depenem molt del clima i el clima s’ha passat una miqueta amb la calor. No ens podem queixar per la calor. En temes de turisme i de gent que ha vingut ha estat irregular però la valoració final en el meu cas és positiva. Potser un pèl inferior a l’any passat però molt similar.

Les guinguetes de la ciutat es centren en la població calellenca o el turisme de dia, en aquest sentit han notat un any similar a l’anterior referent a l’ocupació. Els alts episodis de calor ajuden en aquest sentit, diu Fabré.

Depenen del temps i si un any, d’aquests que fa temps que no es veu, no és tan bo… però ara amb el canvi climàtic sembla que tot s’extrema una mica. Havent passat Sant Joan fins ara, la calor ha aguantat amb força.

Així doncs, els espais de restauració que es troben a peu de platja enguany segueixen les línies generals de cada estiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *