Projecció de Petites Històries de Calella que pertanyen al fons documental de Fotofilm

Arxiu Fotofilm Calella
Arxiu Fotofilm Calella

Acostumen a fer-ho cada estiu al Pati de la Biblioteca. Són projeccions que anomenen Petites Històries de Calella perquè sempre trien documentals i reportatges relacionats amb la nostra ciutat.

La primera petita història que es projectarà aquesta nit porta per títol ”El Camí”; un treball fet amb els cursetistes d’un taller de cinema l’any 1997 i que van estrenar un any després a Sant Pau de Segúries, que té com a protagonista la Via Romana de la vila. Josep Mª Colomer, és soci fundador de Fotofilm Calella.

Una via romana que tenen allà i les agrupacions de Sant Pau de Segúries i Sant Joan de les Abadesses cada any fan una caminada disfressats de romans. Nosaltres ens vam inventar una llegenda i la vam anar a filmar amb el suport de tota aquesta gent. Hi vam anar l’any 97 i el 98 ho vam estrenar, justament el dia abans que fessin la caminada.

La segona petita història que projectaran porta per títol ”50è Aniversari de Fotofilm Calella” que l’any 2016 van festejar en un sopar al Far de la nostra ciutat.

Quan vam fer el 50è aniversari l’any 2016, vam fer el sopar Nit de la Llum al Far de Calella; va ser un sopar social i de recordança. És un documental referent a les activitats de la nostra entitat d’aquests 50 anys.

I la tercera i última petita història titulada ”20è Aniversari de l’expedició de FFC a l’Índia de Vicenç Ferrer”, recull les imatges del viatge que Fotofilm va fer al país l’any 2001, on van estar acompanyats de Vicenç Ferrer, la seva dona Anne, i el seu fill Moncho.

Va ser l’any 2001. Aquest any és el 20è aniversari d’aquesta primera expedició i ens ha semblat que era una manera de recordar-ho. Hem fet un petit muntatge que dura uns 10 minuts amb imatges del primer viatge que vam fer a l’Índia.

Les mesures anti-Covid han reduït l’aforament del Pati de la Biblioteca a 30 persones, la qual cosa ha fet que les entrades, prèvia reserva, s’hagin exhaurit en poques hores. L’entitat treballa per fer una segona projecció que anunciaran tant bon punt ho tinguin lligat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *