Prop d’un centenar de persones s’apleguen a la Plaça de l’Ajuntament en l’acte de suport a Carme Forcadell

actesuportcarmeforcadellcalella

L’acte, presentat per la Xarxa d’Acció per la Democràcia i el Referèndum, ha aplegat un centenar de persones davant l’Ajuntament de Calella, darrera d’una pancarta on es podia llegir “Mai Caminareu Sols, Cap pas enrere”

actuportcarmeforcadellcalellaLa Xarxa d’Acció per la Democràcia i el Referèndum, que està integrada, entre d’altres, per l’ANC-Calella per la Independència i Òmnium Montnegre, i a nivell polític, el PDECat, ERC i la CUP, entre d’altres, ha convocat avui a les 8 del vespre davant l’Ajuntament de Calella una concentració que s’ha anat fent a molts municipis de Catalunya de suport a la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell i als càrrecs electes  i institucionals. L’acte ha estat presentat per la cap de llista d’ERC a Calella, Cristina Gómez i l’Alcaldessa de Calella, Montserrat Candini on s’ha llegit un manifest en que denuncien la “judicialització de la política” i “la incapacitat i la manca de voluntat del Govern espanyol per a resoldre democràticament un problema polític”. El text defensa que un referèndum és “la solució de més alt consens en els sistemes democràtics avançats, per a acordar les grans decisions de futur”. En el manifest es dóna el suport “a tots els càrrecs electes i institucionals que estan amenaçats per la Fiscalia General i l’Advocacia de l’Estat, en més de 400 expedients judicials, per haver exercit legítimament les funcions de representació del poble que les urnes els van conferir”.

Demà al matí, la Xarxa ha convocat als Calellencs a Barcelona a les 9 del matí en l’acte conjunt de suport a Carme Forcadell davant del TSJC. Per anar-hi la Xarxa convoca els vilatans a l’estació de renfe de Calella per agafar el tren de les 7 del matí en direcció Barcelona.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat