Protecció Civil demana als assistents a la concentració de la Diada que esglaonin l’arribada i la sortida

Protecció civil ha demanat en un comunicat als assistents de la Diada que esglaonin l’arribada i la sortida per evitar incidents. També es demana que tant a l’arribada com a l’hora de marxar s’utilitzi preferentment el transport públic i estacions allunyades de la zona de la concentració per tal d’evitar aglomeracions en estacions de Metro, Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe. Per altra banda, el servei català de trànsit ha decidit tallar l’accés a Plaça Espanya des de la C-31.

Amb motiu de la Diada de l’11 de setembre i per tal d’evitar incidents, Protecció Civil ha demanat als assistents de la concentració que esglaonin l’arribada i la sortida, que programin anar a la concentració en transport públic i que ho facin en estacions allunyades de la zona de la concentració.

Per a les persones de fora de Barcelona i que es desplacin en vehicle privat, es demana que arribin en força antelació i que aparquin lluny del centre de Barcelona on tindrà lloc la concentració i recomanen dirigir-se a peu o en transport públic soterrat.

 


De forma preventiva, Protecció Civil de la Generalitat posarà en prealerta el Pla PROCICAT. Mossos d’Esquadra han dissenyat també un dispositiu policial global per tal d’atendre aquells requeriments de seguretat que generin els diferents actes i mobilitzacions. Guàrdia Urbana i Mossos actuaran conjuntament al centre, als accessos i a l’entorn metropolità. El dispositiu municipal assegurarà en tot moment el pas dels vehicles d’emergència al llarg de la Diada.
Ferrocarrils de la Generalitat reforçarà el seu servei a les línies metropolitanes i Transports Metropolitans de Barcelona també ha previst reforços a totes les línies, especialment a les línies 1 i 3. Les afectacions en els autobusos seran severes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *